16 Mart 2009 Pazartesi

Diyet

Kendisi götümden uydurduğum bir diyettir.Verilecek kilonun miktarı ile ilgili hiç bi kesinlik yok bu diyette.Hatta aç kalıp kıvranmanıza rağmen kilo bile veremeyebilirsiniz.

Kahvaltı da bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir,2 dilim kepek ekmeği ve şekersiz yeşil çay demeyi isterdim ama diyetimizde kahvaltı yerine 1 çay kaşığı fındık ezmesi var.Emmek sureti ile yiyebiliriz.1 kaşık fındık ezmesinden sonra 1 bardak su içilebilir.

Öğlen,yoğurt.Sınırsız.Bas tuzu ye.İçine ekmek doğrama isteği belirecektir.Ekmeğin burnu diye tabir ettiğimiz kısımdan bi miktar sırf çükümüz şişmesin diye yoğurdumuzun içine doğrayabiliriz.

Akşam,salata.İçine ne koydun ne kadar koydun önemi yok. Ton balığı falan da konabilir.Dibini sıyırıcam suyuna banıcam hevesindeyseniz yine ufak bi ekmek parçası ile kendinizi avutun.Akşam yemeğinden sonra meyveye abanmak serbest.

Ayrıca diyetimizde alkol serbest,bol otsbir ve yürüyüş bunun yanında mümkün mertebe halısaha maçları yaparsak kilolarımızdan daha çabuk arınırız.Yani umarım.

Hiç yorum yok: