21 Haziran 2010 Pazartesi

Türk Kadınının Kanayan Yarası

Aile içi şiddet, töre cinayetleri, eğitim sorunu... Yok yok hiç biri değil. Türk kadınının bu aralar en büyük sorunu "moda olduğu için" giymek zorunda bırakıldığı babet denen şu çorabımsı ayakkabılardır.




Türk kadını yapı itibari ile zaten balıketi ulan, farkında değilsiniz ama ablalarım,teyzelerim Roberto Carlos gibi baldırlarınız var. O giydiğiniz ayakkabı da şu an öğrendiğim üzere bale yapan kişilerce giyilen bir ayakkabıymış ki olayı daha da dramatikleştiren kısmı bu. Yani "balerin gibiyim" mesajı vermeye çalışıyor iseniz bu ayakkabı ile o zaman eyvah diyorum. Nirvanaya ulaşmış durumdasınız.


Ayrıca o incelikteki ayakkabı ile yolda sanki yalınayak yürüyormuş gibisiniz ve kamuya açık alanlarda yalınayak sağa sola koşturan dişiler beni ve diğer tüm erkekleri tedirgin ediyor haberiniz olsun. Sokaklarda, caddelerde evinin koridorunda koşarmışcasına koşan hanımlar! Bak hanım dedim. Madem giydin o çorabımsı şeyi ayağına, onun tabiatına uygun davran bacım!


Ha bir de o kadar toz, toprak ve yağmurlu, çamurlu hava ile muhattap olacak o narin ayaklarınız bi dahaki yaza kadar kıllanıp, nasırlanmış bir hale bürünebilir onu da belirteyim. Bi sonraki bahar aylarında da bu babet modası sürerse kıllı dişi ayakları ve kirli parmak araları bizi bekliyor demektir.


Sanıyorum ki bu ayakkabıyı "moda" ilan edip Türk kadınının başına salanlar, aynı şeyi kışın ugg denen illet ile 7'den 77'ye tüm dişilerimize musallat eden kişilerle aynıdır. Benim burdan Türk kadınına tavsiyem, bu tarz giyim furyalarında biraz daha sakin davranmasıdır. Zira bir giyim ürünü giyen her 10 kadından en fazla 3'üne yakışıyor ise bi ipnelik var bu işte demektir. Emperyalist güçlere kadar gider bu mevzu. Gitmeden bitiryorum.


Yalınayak basmayın yerlere!

2 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

geçen gün, bu leş gibi sıcakta bile ugg bot giyenini gördüm. mini etek falan da giymişti. kafası karışmış galiba..

GK dedi ki...

Gram özgün değil Türk kadınları. Kimden görüp giyiyor ne çabuk kabullenip kanıksıyorlar böyle şeyleri, hayret. Bildiğin bot lan.