4 Mart 2011 Cuma

Senden Çocuğum Olsun


"Senden çocuğum olsun istiyorum" dedi Berdan Mardini, Paolo Maldini, Berdan Lombardini.. Öf neyse.. Ben de Liv Tyler'dan istiyorum. Sıradaki çocuk Çanakkaleli Murat ve Murat Mobilya çalışanları için geliyor.. Liv'e mi benzer bana mı? "Huyları da aynı anasının huyu" mu der acaba, "Dayısı Mişel'e çok benziyo" mu der anneannesi? Babamın adını mı koyalım mı aşkım? Hadi lan! TC vatandaşı olacak benim yavrum, istikamet Ayvacık Nüfus İdaresi.

Milupa bebek mamasına param yetmez yavrum, Liv bak bu evi tek maaş geçindiremiyorum ben, çocuğu anama bırakalım o baksın kaç tane çocuk büyüttü. Bak biz nası sağlıklı olduk anam bizi organik besinlerlen beslediydi.

Poposu Ultraprima görmez, naylon bez tahriş mi eder acaba hassas cildini, e cildini de anasından alırsa..

Konuşması hali tavrı nice olur? "Heeeey deeedy beni disneylende götür" mü der yoksa ayağına lastik çizmeleri giyip evin önündeki çamurlu suya mı girer? Tırnaklarının içi siyah siyah mı olur acaba? "Beyzbol oynanmaz bu havada otur dersini çalış"

Pazardan pazara yıkanan Atatürk İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencisi mi olur, bilemem? Koleje mi yollar anası? "Varsa paran sen ver hanım"

Dedesi de bi yardım etmedi zaten "torunum" deyip bağrına basmadı, sünnetinde bi çeyrek altın bari ulan! Neyse "Servis gelmez kapının önüne kadar caddeye çıkarıcaz çocuğu Liv"

Mopak 60 Yaprak Çizgili. 2,5 TL

Aşkımızın meyvesi bu sene de kalırsa sınıfta sanayide bi ustanın yanına veririm haberin olsun Liv.

Bu çocuk ergenliğe girdi gireli çirkinleşti, kıllanıyorum bu işten.

Boşuna mı aldık Hollywood Yıldızı'nı.Çirkin neslimizin salahiyeti için.. Ulan Yüzüklerin Efendisi'nden Ayrıkvadi'den gelin aldık, bu muydu yani he bu mu ulan?

8 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
db. dedi ki...

Seçmece oluyormuymuş böyle? türk erkeği baskındır sözünü geçirir.hadi görelim seni hacı abi =D

GK dedi ki...

seçmece oluyor tabi hayal gücüne bağlı seçebiliyosun, hayal gücü kısıtlı ise google'a yazıp aratabilir modellerden seçebiliriz

Serapus dedi ki...

Liv değil de şöyle bi Scarlett olsa daha iyi olurdu sanki, neslin salahiyeti açısından diyorum yani.

GK dedi ki...

scarlett anamgil tarafından akraba, sakıncalı olur

Duygu dedi ki...

şimdi den küçükken sarışınmışsın zaten.hani çocuğun sarışın doğma ihtimali var onlar ergenlikte de çirkinleşmiyorlar buna da adalet deniyor.ben sevmem etrafımdaki sarışınları o yüzden mesela.

Serapus dedi ki...

Aynen ben de kılım sarışınlara.

GK dedi ki...

şu an çok esmerim lan simsiyah, sarışınlık eskidendi.öyle güç birliği yapıp gelmeyin bana karşı.ben de çok çektim sarışınlardan mavi gözlülerden ben de kılım.