18 Ağustos 2010 Çarşamba

Benden Duyamayacağınız Sözler Serisi - 2

"Canımı acıtıyorsun"

Zaten karı lafı gibi bi laf. Bu sözü filmlerde, daha çok dizilerde eski aşkına yahut karısına şiddet uygulayan adamlardan muzdarip ablalar, darp sahnesi başlamadan evvel kollarının sıkılması sureti ile dile getirirler. "Canımı acıtıyorsun Tahsin!" gibi. Gerçi benim kastettiğim bu değil haliyle. Zaten beni darp ile acıtmak ne mümkün lan! Acıtsan bile "Suat Abi çok canımı acıtıyosun" der miyim? Neler diyeceğimi siz sevenlerim çok iyi biliyorsunuz zaten.

Bir de ilişkilerde ayrılmaya yakın duyulan bir sözdür kendisi. Yahutta ayrılık, ayrılan çiftin hangi parçasına en çok koydu ise o arkadaş bu sözü gerek telefon gerekse e-posta ile dile getirebilir. Ses tonundaki hüzün ve arabesk tonun etkisini düşünerek direkt yüzüne karşı söylemesi daha tesirli olur kanaatindeyim.

Hande Yener mutasyonundan evvel; "Ayrılığım seni yakmadı mı yüzün kızarmış canın acımadı mı?" sözleri ile durumu gayet net örnekleyen ve müzikal olarak sunan bir çalışması ile karşımızda olmuştu. Hey gidi hey. Taş gibi karıydın Hande... Neyse.

Benden duyamayacak olmanızın sebebi de; malumunuz halihazırda çift olmayışım, bundan dolayı; ayrılma, küsme, kavga etme gibi atraksiyonlar içerisinde bulunmayışım bulunsam dahi "can yanması" deyimini taaaa ilkokul 2 de BMX'ten düşüp dizi yardığım zamandan beri kullanmamış olmam ile lügatımdan tamamiyle çıkarmış oluşumdur.

Fotograftaki ablanın ne alakası var diyebilirsiniz. "Can acıtıcı" biri aranıyor ise Gisele Bundchen yahut en az onun kadar güzel bi karı tercih edin. Elin sümüklü kızları yüzünden ağlamayın kardeşlerim. Acıtan hep siz olun. (Mala fazla vurmayın)

Hiç yorum yok: