10 Ağustos 2010 Salı

Kestiiiiik!


Yeter abi yeter, Kavak Yelleri bitsin artık.

Survivor Türkiye ve Acun Ilıcalı'nın ekranda göründüğü hatta sesinin duyulduğu her program yayından kaldırılsın.

Asuman Krause ya adam gibi soyunsun ya da "gösterir gibi" yaptığı o kıyafetlerden vazgeçsin.

Candan Erçetin Balkan türküleri söylemeyi bıraksın.

Inna denen karıyı, dinleyenlerini ve dinlediğinde kendini "teknocu" zannedenleri komple alın götürün yerküreden.

Sinem Kobal ve ekolündeki tüm genç dişileri görmek istemiyorum artık televizyonumun ekranında. Alternatif bayan oyunculara şans verin, siktir edin bu suluboya karıları.

Genç Turkcell, Mavi Jeans ve bilumum cips reklamındaki gençler Türk Genci'ni temsil etmiyor. "Eeee burası İstanbul" diyen genç kişiyi bi kuytuya çekin. Sikin onu. Değil tv, bilgisayarda webcam de bile görünmek istemeyecek kadar rencide olsun. Sonra salıverin.

Yabancı diziler (tamam ulan anladık çok süper dizileri) sırf izleyen yakınlarım "Olum şu diziyi izledin mi? Ne izlemedin mi, olm şimdi dünya patlıyo sonra..." diye uzayan muhabbetler ile kitlemesinler diye yayından kaldırılmalı. Uslu uslu izleyen zaten netten indirir izler. Bizleri de düşünün uslu ve yabancı dizi izleyicileri! Mağduriyetimiz büyük ve yabancı dizi izlemeyi hala entellektüel bir faaliyet sanan yakınlarımız çok kalabalık.

Zaping yaparken her kanalda 1-2 saniye kalıp küfrederek değiştiriyorsanız; evet şöyle alalım sizi, otur sakinleş bi meyveli sodamı bi le cola mı iç.

Hiç yorum yok: