20 Kasım 2010 Cumartesi

Ev Yapımı Nüfus Teorisi

"Nüfus artıyo lan" dedi bugün bi arkadaş.Uyandıktan sonra düşünecek hiç bir sik gelmemişti aklıma bu kelime ile beynim hafiften kıpırdandı. "Nüfus" diye sayıklaya sayıklaya düşündüm.Aslında direkt bir etkisi olmuyor nüfus artışının insana. Mesela ben ülkemiz 60 milyon iken sürdürdüğüm skindirik yaşamı 75 milyon olduğunda da sürdürüyorum. Vergi veren taşaklı abileri saymazsak bu nüfus artışları memleketin büyük kısmının gidişatına etki etmemiştir. Hele ki "İstanbul'un nüfus 20 milyon olmuş lan" muhabbetleri falan hiç skimde olmaz. Nüfus 10 milyon iken trafik, açlık, işsizlik yokmuydu yani? İstanbul aynı İstanbul işte, yemeyelim birbirimizi.

"Artış olumsuz etki etmiyor ama günden güne azalsak nası olur?" diye düşündüm. Mesela tüm dünya halkları olarak toplansak, sözü geçen bi abimiz yüksek bi yere çıkıp; "Olum doğal kaynaklar, petrol, su falan bitiyo. Daha fazla ürerseniz size de yetmez ürettiklerinize de. Gelin bu andan itibaren skorlu skişlere son verelim ve üremeyelim.Böylece mevcut kaynakları bizbize rahatça tüketerek yaşarız" diye seslense ve tüm dünya halkları "Herif doğru söylüyo lan!" diye birbirine baksa ve coşku ile onaylasa...

Petrol için toprak için vs her bir bok için savaşan ve bunu "Irkının gelecek nesilleri" adına yaptığını söyleyen emperyalist güçler de böylece uğruna savaşacak birileri olmayacağı için insana kıymaz, tabiatı sikmezler. Her yeni gün artan değil azalan bir nüfus olacağı için mevcut tüm gıdalar şu an ki nüfusa yeterli gelir. Ve hatta nüfus giderek azalacağı için kalan son jenerasyon tabir caizse sefa sürüp eğlencenin bolluğun dibine vururlar.Başladığı andan itibaren yaşamakta olan herkes için avantaj yaratacak bu durum, sadece henüz doğmamış olan ve doğsa dünyada ne pislik ne düzenbaz ne yarakkürek işler yapacağı belli olmayan insan tohumları için dezavantajdır ki bu arkadaşlar halihazırda insan bile olmadıkları için serzenme sızlanma gibi bir hakları da doğal olarak yok.Yani doğmamış bir nesil için "Olum kendini düşünmüyosan da senden sonrakileri düşün bari" şeklinde vicdan yapma gibi bir durum da mevzubahis olmayacak. Kafalar da rahat. Oh mis.

Görüldüğü üzere Murat Abiniz yine insanlık için her bir boku düşündü. Artık gerisi size kalıyor canlarım. Çükünüze hakim olun ve doğurmayın doğurtmayın. Yerkürenin nimetleri hepimize yeter.

Hiç yorum yok: