29 Ocak 2011 Cumartesi

Murat Çınar Faşizm Günleri 29 Ocak - 19 Şubat



Sieg Heil! diyerek selamlıyorum öncelikle sizleri...

Değmen benim gamalı haclı göynüme,
Ben bir nasyonal rejimden ayrıldım oy!

Şair ne güzel söylemiş değil mi?

Çok faşizmim tuttu bu aralar kardeşlerim.

Parasıyla bir malı bir hizmeti değil de komple çalışanları da satın aldığını düşünen bastonlu ağabeyler yüzünden tuttu faşizmim. Gelir dağılımı neden bu kadar adaletsiz ulan, hem zengin olduğu için hem de korunması gereken bi bokmuş gibi azınlık olduğu için ermeni ve yahudilere neden farklı davranmalıyım, neden alttan almalıyım? Senin de mınakoyim patron seninde...

En skindirik bir bilgisayar programına bir oyuna "Slovence" dil desteği bile koyan ama Türkçe koymayan yazılımcı pc mühendisleri, yapımcılar (ya da her ne sikimse işte) Ulan sadece Rusça'dan Yugoslavca'dan 25 tane ülke anlarken "Belarusca" ne lan Allahsızlar!

Kış Olimpiyatları dediler Erzurum'da dediler; ulan "evsahibi olmanın getirdiği avantaj" diye bişey var, gelen vurmuş giden vurmuş. Buz hokeyinde ABD 15 - Türkiye 0 ... Curling'de (ne sikim oyundur lan bu da ) İsveç 10 - Türkiye 2 ... Lan millet olarak tek kış sporu aksiyonu karlı havalarda leğenle kaymak olan bir kitleye neden hokey oynatırsınız da rezil edersiniz adımızı.

Bir de Cemal Gürsel Stadı'nı yenilemişler. Erzurumspor parasızlıktan kapandı gitti, o kış oyunlarından sonra götünüze sokun o stadı...

Boat Show fuarı geliyor, yine ne sike hizmet ettiği belli olmayan deniz taşıtları, zengin oyuncakları, çükükalkmaz amıcaların giderayak mala vurmak için satın aldıkları-alacakları yatlar... Ve standlardaki mini etekli kızlar. Sırf dikkat çekmek için kadınların böyle kullanılması çok alçakça. Kadınlara tav olup gelenler ise daha iğrenç herifler. Millet olarak özümüzü çok derinden kaybettik oğlum, bize kaymış haberimiz yok..

Ben faşist olmayayım da kim olsun olm sorarım size, Sarıyer-Rumelikavağı'nda kurucam nasyonal devrim ordusunu bozucam düzeni görüceksiniz.

2 yorum:

db. dedi ki...

ötüken yolu yokuştur
ötüken yolu yokuştur
kafaları tokuştur
kafaları tokuştur
bize faşo diyenler
bize faşo diyenler
ya ipnedir ne puşttur

benim de ne olduğum belli değil =D

GK dedi ki...

şu karambolde yogaydı meditasyondu kaptırsak bari, dingin dingin yaşarız. yoksa gidişat hep uçlara doğru :D