26 Ocak 2011 Çarşamba

Murat İle Mamül Gündemi

Lavaşkiri ? Savaş Açtım Sana Lavaşkiri. Avrupa'da ne kadar meşhur olursan ol Türkiye'de bir gıda ismi "Lavaşkiri" olursa hiç senede 3 kg peynir satamazsın arkadaş. Bir de reklamında "Tabiki lavaşkiriiii" diyen veletleri oynatmışlar. Lan bebeler peyniri ne zaman öğrendiniz de elin fransızının peynirine müptela oldunuz. Lavaşkiri değil de "Lavaşgülü" falan olsa vatandaşın aklında "Lavaşla yenen peynir" fikriyatı uyandırır da "Lavaşkiri" ne lan? Elimin kiri gibi... Sikseler yemem, adı ofsayt. Varsa yoksa Ezine - Tahsildaroğlu... Bir de Ayvacık yoğurdu var tabi o ayrı bi mamül grubunda.
Eve 1 adet Eti-Wanted aldım 1 haftadır bitmedi. Soğuk ortamda o içindeki normalde akışkan olması beklenen kısım taşkesildi şerefsizim. Eti yetkililerine sesleniyorum. Olum evladiyelik yapmayın şu çikolatayı, ya ufaltın biraz tek atımlık olsun ya da o içindeki malzemeyi alaşımla karışımla yumuşatın. Dişimizi kırıcaz ulan.


Ve beklenen oldu Snickers'da ayağa düştü. Neydi o öyle arkadaş şirket hissesini mi satın alıyoduk 2buçuk lira çikolata mı olur lan Allahsızlar? Neyin artistliğinde neyin marka değerindesiniz olum siz? Yerli sermayeyle t.şak olmaz, 50kuruşa düşüp Rodeo ile Maximus ile yarışacağınız günler yakındır.

A101'deki "Bürücek Ballı Çerez" i alıp tüketen var mı? İndirimdeymiş, nedir ne değildir bilelim alalım tüketelim icabında. Ha bir de BİM'deki tatlılardan neden A101'de yok? Yetkililer çözüm bulsun.

Son sözüm sana Yurt Konserve; Olm azıcık yağını kısın lan şu yaprak sarmanın. İlkin açlıkla saldırıyoruz da kalan 1-2 parça sarma yağın içinde iyi görünmüyo. Azıcık kalp dostu olun.. Doymamış yağ oranı düşük doymuş yağ oranı... Neyse.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Lavaş gülü mü ahaha:D Yok hacı lotus çiçeği olsun adı Sıdıka izlemekten herşeye lotus çiçeği diyesim geliyee:D
Yurt sarma nasıl güzelmi kabı mabı ii gibide tadı nası hacı:D

GK dedi ki...

tabi lan yenebilir, limonla falan aban her türlü.