22 Temmuz 2011 Cuma

Işık Üniversitesi - Sende Mangır Var!

Hahahaha! Naber?

Liseli bebelerin (Yener - Liseli Genç melodisi için hemen tıkla!) üniversiteye girme-girememe sancısı çektiği şu dönemde paralı eğitim şerefsizliğine sallamasam kendime şaşırırdım şerefsizim. Ve mevki olarak yakınlığı ve reklam sloganının irrite ediciliği yüzünden hedefimi bulmuş durumdayım. Ahada bir paralı üniversite ve ahada kendisinde ışık olduğu öne sürülen burjuvaoçocuğu;

Tikatle inceleyiniz.

Şimdi saldırmaya nereden başlayayım bilemiyorum ki eğitim kurumunun samimiyetsizliğinden gireyim diyorum.

"Sende ışık var!" Anasının amı var! Sende para var ulan minicooper'ının manifoldunu,rayban gözlüğünün sapını siktiğimin ergeni sende Euro var Dolar var sende başka bi sikim yok. Sende de değil aslında o tefeci, vergi kaçakçısı, işçi emekçi hakkı yiyen ananda babanda var. Sende nasıl olsun ki; bu zamana kadar yemiş içmiş sıçmışsın, baba parası yiyip göt yaymışsın. Baban olacak itoğlusu gelsin de kendisi gibi şerefsiz arkadaşlarına "Bizim Berkcan da Işık da uluslararası terelelli okuyor" diyebilmek için bize paraları bayılsın... Bunu desene lan Işık Üniversitesi, zaten götü beş karış havada dolaşan bu itlerin götünü bir kere daha sen neden kaldırıyorsun!

Sen sik kafalı ergen. Ah sen yok musun? Gaza mı geldin lan hemen, LYS'den aldığın 215 puanla sikin mi kalktı he, tıp mı okuycan sen lan mühendiz mi olucan başımıza? Senin kafan tahsile ilme irfana basmaz ki çocuğum neyin peşindesin sen, senin kafan Kanyon'da İstinye Park'da çalışır "yeni sezon ürünler geldi mieea acabaaaağğ" Yavşak türkçesini siktiğimin zengini, senin yapacağın akademik çalışmanın, senin bu ülkeye vereceğin hizmetin amına koyayım sen ancak yiyeceğin menüyü, içeceğin makiyatoyu, giyeceğin lakosu tomiyi, bineceğin miniyi,sikeceğin sarışın fahişeyi düşünebilirsin.


%90 sıtarbaks kahvesi ihtiva eder

Ama yoook sende de suç yok, suç aslında paralı eğitime yol verip ülkedeki çifte standardı meşrulaştıran orospu ve orospu çocuğu eğitim bakanlarında ve dolayısı ile onların da başındaki yarak kafalı yöneticilerde.

"Çok küfrettin yahu" diyenin dalağını sikeyim, az bile diyorum. Anadolu'da götünde donu kalmamış, makarna yemekten ebesi sikilmiş gençleri "öğrenim kredisi" adı altında haraca bağlayan devletin tiyniyetini sikeyim. "Burs" adı altında gariban çocuklarını kendi çıkarlarının amelesi edenlerin fikriyatlarını sikeyim. Bu ülkede paralı eğitim şerefsizliğine göz yuman, meşru gören, kabul eden sivil vicdanı sikeyim.

Oh. Ananızı siktim.

Tüm öğrenci kardeşlerime yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.

9 yorum:

Dila dedi ki...

Konuşmamıza gerek kalmamış sen yazınca kendimiz sövmüş kadar olduk
Hatta garip olucak ama benim nefesim kesildi resmen kendim küfür ediyomuşum gibi geldi

İşin dürrük kısmı iyi güzel hoşta bi de şu eğitim sistemi olmasa...
Resmen sınava girmeyi "Ağalar, beyler İstanbul ne tarafta?" demek gibi düşünüyorum
Kitapçığı açtığın anda gösteriyolar İstanbulu

Mephisto dedi ki...

çok iyi ya :)

bu yazıyı daha çok kişi okumalı, izninle sosyal paylaşım zımbırtıları sitelerinde paylaşayım, ne dersin?

GK dedi ki...

nitelikli çağdaş eğitimi merkezlere ve zenginlere, lokal dönemlik eğitimleri ise kırsala ve ortadireğe hak gördü sistemimiz. sağolsunlar, eğitimde seçme hakkının en son kriteri "yetenek".

GK dedi ki...

paylaşabilirsiniz, ışık üniversitesi "ulan murat g.tünü kesicem senin" diyene dek paylaşın sıkıntı yok :D

Missbone dedi ki...

Ay hiç bi yazı da bu kadar küfür okumamıştım,ama parmaklarına sağlık valla konuya yakışmamış değil :)

Unknown dedi ki...

hayatımda okuduğum en güzel yazı.

smlnl dedi ki...

başkan amy winehouse hakkında bugünün yazısını bekliyoruz.

GK dedi ki...

abi içimden geçmiyodu değil aslında "amy türkiye konserini neden iptal etti beğenmedi mi yoksa bizi" diye giydiricektim ki vefat etmiş, overdose diyolar. şebnem feraha salladım annesi öldü amy e sallıyodum kendisi gitti.tanrı şerrimden sakınsın.

smlnl dedi ki...

aynı şeyi düşündüm bende ilk cümlenden sonra :D baya uzaklara salla sallarken :D yakınlar hakkında bişi yazma başkan. :D