2 Ağustos 2010 Pazartesi

Benden Duyamayacağınız Sözler Serisi - 1

"O da benden hoşlandı galiba"

Ahhahahaha siktir o da hoşlanmışmış.

Ulan ayı; sen birinden hoşlanmayı nası başardın da o karşındaki de senden -artık nası bi hal ve harekette bulundu ise- sen onu "hoşlanma" olarak algıladın? Hoşlanmışmış, karı o an burnunu karıştırsa "hah hoşlandı galiba bak oooh çıkardı valla malzemeyi" dersin. Bu kadar mağdur musun çocuğum sen? Bırak hoşlanmasın, hoşlansın diye de bekleme yalandan. Hoşlanmak kelimesi ağzında eğreti duruyor bi kere.

Aman diyim dişinin birine gider de "Siz de benden hoşlandınız galiba" dersin! Karının cevabı çok net olur; Hoşt, hoşt lan!


Bu yazdıklarım, 2 kişinin bakışlarının istemsiz kesişmesi anında (ki ne kadar kısa bir süredir hesabını siz yapın, saniye bile değil lan) aklımdan geçenlerdir. İç sesim çok agresif, ama bi o kadar da gerçekçi kodumun iç sesi. Bu sebepten bu tarz kesişmeleri "O da benden hoşlandı galiba" olarak nitelendirmem söz konusu değildir. Ha olur ya dişi kişi daha niyetine dair daha net hareketler yapar, o zaman da "hoşlandı sevdi aşık oldu" falan demeye lüzum kalmadan bi sonraki cümlelere geçişimizi yaparız. (Hiç yapmadı)

Hiç yorum yok: