27 Aralık 2010 Pazartesi

Sağlık, Mutluluk, Dünya Barışı?

Yeni yıl planlamaları şu içinde bulunduğumuz yılın son haftasında yapılmaya başlandı canlarım. İçten içe "Olm seneye çok çalışcam" ya da "Seneye kesin bi manita bi araba hacı" diye düşünen arkadaşlar görüyorum. Normaldir ama, boru mu lan yepyeni bi yıl başlıyor. Belki de herif hakkaten değişecek, gelişecek, muvaffak olacak. Saygı duyarım, tebrik ederim. Bu yönden 2011'e bilenen arkadaşlara başarılar diliyorum.

Ben pek büyük bi değişim peşinde değilim. Biraz götüm yer görsün, daha fazla evde oturayım, sokağa çıkmayayım diyorum. Hatta kitap okuma hevesim canlanırsa kitaba, dergiye, edebiyata da adarım kendimi. Ev entellektüeli olasım var yeni yılda. Ayrıca arkadaşlar eş dost "KPSS" dediler, aklıma girdiler. Bi test kitabı alıp ona da çalışabilirim.

Sarıyer stadı bakımdan çıkmış, pazarları Sarıyer maçlarına giderim, bi kaç tribüncü arkadaş edinirim. Sportif ihtiyaçları da bu yolla gideririm diyorum.

Ha birde 2010 da çok mu içtik ne yaptıysak ben alkolden fena soğudum içen-içiren dostlarım. Erken bi jubile bekleyin benden. Gelecek yıla dair şahsi başka bir tasarrufum yok.

Size de tavsiyem kutlarken amı götü dağıtmayın, ne bileyim salak gibi para harcamayın, kafa güzelken birbirinize yavşamayın (kızlı erkekli eğlenenler için). Yapacağınız planlar da uçuk olmasın, ya da olsun lan banane

Yurt ve dünya namına bişey dileyecek kadar hukukum yok ne memleketin geri kalanıyla ne de komple yerküreyle. Ne halleri varsa görsünler. Birbirlerini bombalasınlar tehdit etsinler, silah alıp versinler, doğalgaz hatları döşensin vs vs.. bildiğimiz şeyler olsun. "Cern Deneyi" falan olmasın mesela, yalandan gerilmeyelim. Makul şeyler istedim dimi?

Yeniyıl temalı bir başka yazı daha yazmayı düşünmüyorum. Bir sonraki yazım aşk&seks ya da "küresel ısınma" içerikli olacak. Şaka yaptım. Bende bilmiyorum bi sonraki yazının konusunu.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bol şans

GK dedi ki...

cümlemize, amin.