24 Şubat 2011 Perşembe

Gün Geçmiyor Ki Tuğçe Dinini Değiştirmesin

Manken kızlarımızdan Peter Crouch edalı Tuğçe Kazaz yunan manitası Seyitaridis için güzide dinlerimizden hristiyanlığa transfer olmuştu. Kimilerinin tepkisini çekmişti, çok ağır eleştirenler olmuştu ama "Rusya'dan Ukrayna'dan alıp müslüman ettiğimiz nataşalara sayalım bunu" diyip geçiştirmiştik.

Gelgelelim Tuğçe bonservisi elinde bir futbolcu gibi dinden dine atlamaya başladı. Önce uğruna haclara büründüğü Seyitaridis ile papaz olup hristiyanlığı bıraktı, akabinde Premier Lig'den Hindistan 1.Ligi'ne transfer olan futbolcular misali Budizm ile anlaştı. Fak'at Budizm'in henüz ilk evresi olan "hizmet" evresinde darlanıp "Yetti lan yetti! Yemek yap, çay taşı, tuvalet temizle, bulaşık yıka. Babamın evinde yapmadım böyle hizmet. Mankenim ulan ben top modelim hepinizi donumda sallarım, allahın kelleri sizi... Allah (cc)" diyip Budizm'den ayrılıp İslam'a döneceğinin sinyalini vermişti.

Geçtiğimiz günlerde verdiği "Ezan okunurken teyibin sesini kısıyom" beyanatı ile tekrar İslami yetkililerle görüşme halinde olduğunun mesajını verdi basın mensuplarına.

"Acayip dini çevre yaptım olm öteki tarafta da işim sağlam" diye mi düşünüyor yoksa hakikaten inanış hususunda sıkıntları mı var bilemiyorum da kendisi için bundan sonraki önerim genç kızlarımızın ve dinibütün mankenlerimizin kafasını kurcalamayıp mütemadiyen ateizme yönelmesidir.

14 yorum:

Ariboku dedi ki...

şekerpare tadında bi yazı olmuş okurken eğlendim . Az önce milliyet.com da okudum bende yazıyı bi hahaaay dedim geçtim Tugce hanıma.

Adsız dedi ki...

Fak'at Budizm :D Yurt dşındada ünlü manken olmak için yapıyodur belki, Türkler dışlanıyo zaten hep, bi de belki demiştir aman bi kere değiştirip günaha girdim bi kaç kez daha deişsem nolcak diodr :D:D

GK dedi ki...

kadın gündemde kalmak adına din alimi oldu çıktı neredeyse.

Yağız Gönüler dedi ki...

Ayıla bayıla okudum. Tuğçe Kazaz ve Tolga Doğantez arasında bir ilişki var mı acaba. Memleketin en fazla takım değiştiren adamı.

db. dedi ki...

bir din bir insan iki din iki insan. ileri görüşlü kız =D

Serapus dedi ki...

Ateist olsa daha mantıklı hakikaten.

GK dedi ki...

Manken biri olarak "Türban defilesi" gibi bir ekmek kapısı varken güzel dinimize dönmemesi aptallık olurdu zaten. Ha benim Tuğçeme, salın da gel.

Serapus dedi ki...

Türban defilesi, tabi :D

GK dedi ki...

tesettür diyeyim daha genel olsun, pardesülü falan.

Serapus dedi ki...

Yakışır ablamıza.

tuba dedi ki...

tabii her dinde islam'da olduğu gibi ''benim kalbim temiz'' denilerek işin içinden sıyrılamıyorsun. yapman gereken yükümlülükler var. islam tabanlı insana zor gelir din uğruna çay getir götür, tuvalet temizle filan, normaldir :P

GK dedi ki...

dini tartışma her zaman talep almıştır, bakınız bu tırt blogumun 10 yorumu geçen ilk konusu bu oldu. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.çok şükür.

Serapus dedi ki...

Hep öyle ki, herkesin bir sözü olur mutlaka din konusunda doğru ya da yanlış farketmeksizin. Çok yorum olsun, blogum dolup taşsın diyosan aç dini konu büssürü büssürü :D ilgi odağı ol :D

Duygu dedi ki...

haha başlık çok hoşuma gitti be.

yazıyı da okudum merak etme:)