4 Şubat 2012 Cumartesi

Bi Şarkıcı Vardı Lan! - De Javu

Ne zamandır müzik paylaşmıyordum, zamanı gelmişti.



Şarkıyı hatırlayanlar muhakkak vardır. Deja-Vu ismiyle 2000lerin başında çıkmıştı bu abiler. Abiler diyorum çünkü solist tek olsa da arkada bi elektro grubu var. (Alessandro Bunetto, Dario Melodia, Francesco Abbate, Marco Giudice, Paul Kass, Riccardo Piparo.. Hey yavrum be techno grup değil Lazio ilk 11'i adeta)

İtalyan menşeili grubun en çok dinlenen şarkısı olarak "I can't stop" bilinir. Dönemin bütün kalburüstü mağazalarında ve kafelerinde paso bu çalardı, öyle moda bi şarkıydı. Radyo 5 de bunun ekmeğini çok yemiştir. Kapanan Radyo 5'e de saygılarımızı çakalım. Bende yerin dolmaz Radyo 5!

Çıkardıkları ilk single'da bu şarkının bir sürü farklı versiyonu vardı. Bunun dışında 2-3 şarkıları daha var zaten. Şu sıralar ortada yoklar, zaten bu tarz elektro müziğin de dünyada modası geçti galiba. Artık göt sallayan zenci kızlar, ya da çıplak bayan dj'ler dinleniyor.

De Javu'nun bilinen bi diğer şarkısı da "Never" aha buradan dinlenebilir. Fakat şarkının orjinali bu değildir. Orjinalini de bulana 35lik rakı sözüm olsun.

.

2 yorum:

'ofelya dedi ki...

O kadar uzun zamandır dinlememiştim ki şaşırdım şuan :))

Ayrıca ''Never'' ın orjinali yüksek ihtimalle teyzemde bulunur.
Yarın arayıp soracağım.

GK dedi ki...

heyecanla bekliyorum.