29 Haziran 2012 Cuma

"Ateşteyim ateşte ateşte"

Selam kankalar. Sağda solda orada burada facebookta twitterda cafelerde barlarda yolumu çevirip "Tırt blog ya ahahaha devam kanka okuyoz valla büyük makara takipteyiz" minvalinde övgüleriniz "Abi şunu da yazsana lan tam makara değil mi"  ve "Olum bu da çok bomba konu he bunu yazarsın sen kanks muhahah" şeklinde ilgi ve alakanız yüzünden kasım kasım kasılıyor ve minimum yarım saat sik gibi gülümsüyorum.

"Fakat bilmenizi isterim ki bu platform benim anlık fikirlerimi beyan ettiğim bağımsız bir platform. Sipariş edercesine ve aslında mizah anlayışımla da ters olacak şekilde yazmamı istediğiniz şeyleri kaleme almam ve yayınlamam mümkün değil. Bu benim özgün yazım anlayışıma ve edebi duruşuma ters"
gibi sikimsonik cool cümleler kurmayacağım tabiki de. Siz "şunu yaz" diyin ben köpeğiniz olurum canlarım benim. Zaten bi elin parmakları kadarsınız amk dön arkanı deseniz dönücem o vaziyetteyim.

Neticede TIRT; tüm muhteviyatı yediği yüz küsür yarrağın hikayesinden ibaret karı kız bloglarından olmadığı için takip edeni, okuyanı, yorumlayanı az. Azının amk lan yok hatta.

Neyse gitti ben, arada karalayın siz de.

5 yorum:

sir ismail dedi ki...

Aslında biz youuz yoookk

GK dedi ki...

"hiç kimse dolduramaz kalbimdeki yerini, yok artık benim için senden başka bir kanki"

athırsızı dedi ki...

adamsın

Duygu dedi ki...

Ben okuyorum. Düzenli okumuyorum tamam çünkü bende blogger olmak için gerekli disiplin anlayışı ve kondisyon yok. Zaten bu yüzden kendi bloguma da ayda yılda bir giriyorum.

Ama okuyorum yani. Komikli falan.

GK dedi ki...

yaz anektodları bekliyoruz senden heidi'nin anadolu yakası versiyonu